Zauvijek dom - Psi

Maša

Naši štićenici našli dom

Malo riječi o meni


Kada bi birali pseću curicu koja je najmilija i najnježnija to bi bila naša Maša. Samo vam nježno gurne glavu na maženje kao da vam kaže "Hej ja sam tu, mogu biti tvoja?". Maša je naša miss simpatičnosti i dragosti no također je i pas kojeg udomitelji zaobilaze.

Pitate se sigurno zašto...Maša popunjava 3 kategorije koje udomiteljima nisu atraktivne: 1.crna je 2. srednjeg je rasta 3. nije štene. Žalosno no to je istinito jer malo je ljudi koji gledaju srcem. Čak i kod udomljavanja biranje i nabiravanje izgleda psa je presudno. Svaka udruga ili pojedinac koji se bavi udomljavanjem može vam to potvrditi. Baš zato Mašu smo preuzeli iz jednog lokalnog skloništa i pružili joj priliku da bude vidljivija udomiteljima, da ne bude samo jedan crni pas iz skloništa.

Njena sudbina do sada nije bila lijepa...kao četveromjesečno štene završila je u jednom skloništu, pa je preseljena u drugo, jednom je čak bila udomljena pa vraćena. Zar može tužnije? Ova draga curica zaslužila je da joj se konačno osmjehne sreća i da netko baš nju izabere za svoju novu članicu obitelji.

  • Ime: Maša
  • Pasmina: Mješanac
  • Spol: Cura
  • Rođendan: 15.09.2019.

Datum udomljenja: 17.12.2022.


Smiješak za dom

+385 99 722 5037

smijesakzadom@gmail.com

Izbornik

Društvene mreže