Tražim dom - Psi

Joy

Naši štićenici traže dom

Malo riječi o meni


Radost u psećem obliku, gomila pozitive, radosti i ljubavi, upravo sve to je naša Joy. Draga, predraga pesica koja obožava ljude, koja obožava svijet oko sebe, koja je uvijek sretna i nasmiješana i u svemu vidi samo lijepe stvari. Joy je pesica na koju ne možete ostati ravnodušni, osvaja na prvu svojom šašavosti i simpa naravi. Voli ljude, voli druge pse, voli se igrati, maziti, trčati i zahvalna je za svaku mrvicu pažnje koju joj pružite. Joy je završila školicu osnovne poslušnosti u trajanju od 2 mjeseca. Naučila je doći na poziv te naredbe sjedi, lezi, čekaj, uz nogu.

Brzo uči i jako je inteligentna. Hrana joj je odlična motivacija što je super za daljnji rad s njom. Za njene nove ljude važno je da nastave s njom raditi i utvrđivati sve naučeno u školici. Joy obožava druge pse, obožava igranje, skakanje, valjanje, slaže se odlično i sa curkama i sa dečkima.

Uživancija ju je gledati kada se igra s drugim psima i kada bi u novom domu imala pseće društvo to bi bio dodatan bonus za našu Joy.

  • Ime: Joy
  • Pasmina: Mješanac
  • Spol: Cura
  • Rođendan: 10.02.2021.

Ako vam se sviđa Joy javite se:


Smiješak za dom

+385 99 722 5037

smijesakzadom@gmail.com

Izbornik

Društvene mreže