Zauvijek dom - Psi

Borko

Naši štićenici našli dom

Malo riječi o meni


Borka smo vidjeli prvi puta u ljeto 2016. na željezničkom kolodvoru Ličko Lešće. Mladi, znatiželjni pas isprva nam je oprezno prišao, no ubrzo se opustio i već tada se vidjelo da je prava maza.

Malo znamo o Borkovom prijašnjem životu, no jasno nam je da ga život nije mazio. Ostavljen je na kolodvoru, pretpostavljamo od strane lovaca. Srećom za njega, našao se tamo čovjek koji ga je hranio i brinuo se za njega najbolje što je mogao. Nakon dva tjedna pala je odluka da se vratimo po Borka i sada je on ponosni stanovnik Zagreba. Borko je rođen 2015. Trenutno je na smještaju sa tri psa, dva mužjaka i jednom kujicom. Sa svima se dobro slaže. S ljudima je također dobar.

Budući vlasnik mora imati na umu da je Borko lovački pas i da je tipične naravi za iste. Za njega tražimo aktivnog i iskusnog vlasnika, koji ima vremena i volje za duže šetnje i rad s Borkom. Bila bi idealna kuća s dobro ograđenim dvorištem jer Borko voli provoditi vrijeme vani. No, isto tako je maza i spavalica i voli se izležavati na nekom udobnom ležaju. Zbog njegovog lovačkog temperamenta bilo bi bolje da u kućanstvu nema male djece.

  • Ime: Borko
  • Pasmina: Balkanski gonič
  • Spol: Dečko
  • Rođendan: 2015.

Datum udomljenja: 04.02.2018.


Smiješak za dom

+385 99 722 5037
+385 91 488 0678

smijesakzadom@gmail.com

Izbornik

Društvene mreže