Novosti

Službeno rješenje o registraciji Udruge za pomoć životinjama "Smiješak za dom"

Image

Dragi naši prijatelji, svi koji nas podržavate i pratite, znate da je Smiješak za dom bio posvećen pomaganju napuštenim životinjama fotografiranjem, ali je imao uvijek i svoje štićenike. S obzirom na dobru suradnju s drugim volonterima, ponajprije volonterkama okupljenima u grupi Cerjanske vještice, ali i drugim volonterima, odlučili smo zajedno osnovati udrugu.
Danas 15.2.2017. dobili smo i službeno rješenje o registraciji Udruge za pomoć životinjama "Smiješak za dom" :D

U novo poglavlje djelovanja ulazimo s 15 pasa: Pepa, Medo, Iva, Mr. Big, Jana, Rem, Leo, Lord, Naomi, Iman, Fido, Riki, Ana, Elza i Tara, te 4 mace: Braco, Hogar, Lucko i Baja. I dalje ćemo zbrinjavati napuštene, koliko možemo u ograničenim uvjetima, pošto nemamo azil, nego samo par smještaja. Pozivamo vas da nas i dalje podržavate i pratite, da nam se pridružite članstvom u udruzi i naravno da dijelite i preporučujete naše štićenike. U skorije vrijeme se nadamo dovršiti administrativne poslove oko računa pa ćemo vas obavijestiti o svim novostima i načinima kako se možete i aktivno uključiti. Naravno, i dalje se veselimo dobroj suradnji s ostalim udrugama i volonterima, a Smiješak i Tara ostaju vjerni i fotografiranju - napravljena je i posebna stranica za sve ljepote Smiješak za dom photography​, pa se i dalje javljajte ako trebate slike svojih štićenika :)

"Smiješak za dom" na 4. sajmu kućnih ljubimaca 10.-12.3.2017. West Gate Shopping City.

Image

ČUJTE I POČUJTE!
Sa zadovoljstvom najavljujemo sudjelovanje Smiješka na 4. sajmu kućnih ljubimaca koji će se održati od 10.-12.3.2017. u West Gate Shopping Cityju.

Rezervirajte nadolazeći vikend i dođite nas posjetiti na sajmu: pripremili smo svašta, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe i svog kućnog ljubimca.
Dođite, čekamo vas s nestrpljenjem

Radio 101 je 10. travnja započeo s velikom akcijom #MiSmoZaPse čiji je cilj pomoći udomljavanju pasa.

Image

Radio 101 je 10. travnja započeo s velikom akcijom #MiSmoZaPse čiji je cilj pomoći udomljavanju pasa. Svaki dan se u programu Radija 101 i na njihovoj facebook stranici predstavljaju psi koji traže dom.

Želimo zahvaliti Radiju 101 na ovoj akciji, na ovaj način svoj prostor u eteru nisu dobili samo napuštene životinje, već su i udruge koje o njima skrbe dobile priliku da svoj rad predstave javnosti.

Smiješak na 19. Danu plemstva u Novim dvorima, Zaprešić.

Image

Bila nam je čast sudjelovati ovu subotu 24.6.2017. na 19. Danu plemstva u Novim dvorima u Zaprešiću. Hvala udruzi Plemićka mladež iz Zaprešića na pozivu.
Druženje je bilo ugodno, program raznolik i zabavan,a mi smo predstavili i nekoliko svojih štićenika: Naomi, Anakina, Janu i Kitty.
Oni su također uživali i s groficama prošetali crvenim tepihom.
Evo malo fotkica da vidite kako nam je bilo. Galerija

Na fotkama možete vidjeti i naše dvije volonterke koje su isto na par sati postale grofice.

Vau vikendu u King Crossu

Image

Smiješak za dom na Vau vikendu u King Crossu 10. i 11.03.2018.
Dragi svi, ove godine Smiješak za dom sudjeluje na Vau vikendu u King Crossu.😊
Imati ćemo prigodni štand gdje ćete moći kupiti nešto od našeg promo materijala i na taj način pomoći rad udruge 👕🛍
A ovo je prilika da i upoznate uživo neke od naših psećih štićenika 🐾🐕
Veselimo se vašem dolasku 😊

➡️ Više o Vau vikendu možete pročitati ovdje: Vau vikendu u King Crossu

Izbornik

Društvene mreže