Zauvijek dom - Psi

Megi

Naši štićenici našli dom

Malo riječi o meni


Megi je prekrasna kujica izgledom, a još više karakterom prema kojoj život nije fer i stalno joj stavlja na put preokrete.Odrasla je na lancu, oko dvije godine je tako životarila zapuštena dok smo ju našli i odveli ju u bolje sutra, kako se kaže. Prošla je i više čuvanja (smještaj nikad nije mijenjala zbog nekog problema s njom nego zbog promjena planova čuvalica), a kada smo mislili da je konačno dočekala zauvijek sreću u svome domu, ona je potrajala samo godinu dana. Korona kriza je preokrenula život udomitelju i ne može se više za nju kvalitetno brinuti pa Megi opet traži dom.

U svemu tome, što god da joj je sudbina priuštila, Megi je ostala radosna, stabilna, prilagodnljiva, druželjubiva i znatiželjna curka. Rado upoznaje nove ljude i pse, dobra je i s macama. Megi je puna životne radosti, jednako će veselo u šetnju gradom ili prirodom, na izlet, vožnju autom, na igru, u kafić. Naučena je na život u stanu i kući i doma je super, zna kućni red i smiriti se, a najdraže joj je izvaliti se na leđa dok ju mazite. Poslušna je, brzo shvaća što se traži od nje i uči.

Megi osvoji svakoga tko ju upozna, samo još treba upoznati tu svoju zaista "zauvijek" obitelj, jer iako promjene dobro podnosi, nije fer da to dobro biće nikako da se skrasi. Dobra je jako i prema djeci, samo treba imati na umu da je snažna i da za šetnje treba jaču ruku. Megi treba aktivnosti i redovito iščešljavanje, za hranu nije izbirljiva.

  • Ime: Megi
  • Pasmina: Mješanac / Haski
  • Spol: Cura
  • Rođendan: 02.05.2015.

Datum udomljenja: 29.08.2020.


Smiješak za dom

+385 99 722 5037
+385 98 856 964

smijesakzadom@gmail.com

Izbornik

Društvene mreže