Zauvijek dom - Psi

Dona

Naši štićenici našli dom

Malo riječi o meni


Dona je jedno posebno, pseće biće koje osvaja na prvu. Prošla je svašta u životu ali i dalje je vesela, sretna i pozitivna...onako kako to samo psi mogu biti. Dona je sada sretna, ima obitelj koja ju voli i živi kao pravi kućni ljubimac. Ima prijateljicu gospođu macu s kojom se odlično slaže, ide u redovite šetnje, poslušna je i dobra. Nije lakoma za hranu, klopa suhu hranu i nije izbirljiva.

Srednje je veličine, težine 22 kg. Za svoje godine Dona je u fenomenalnoj formi, skače, trči, igra se, baš je jedna super bakica. Za Donu sada tražimo njen zauvijek dom, jednako dobar kakav sada ima kod svoje tete čuvalice, dom gdje će biti ravnopravni kućni ljubimac.

Prednost bi dali obitelji ili pojednicu koji živi u kući na mirnijoj lokaciji s dobro ograđenim dvorištem jer Dona voli dosta boraviti na dvorištu. No obavezno je i da ima pristup u kuću kada to želi jer Dona se dosta nasmrzavala i sada zaslužuje biti na toplom uz ljude. Svjesni smo da se ljudi teže odlučuju udomiti starijeg psa pa smo zbog toga spremni budućem udomitelju do kraja života za Donu pokrivati troškove veterinara.

  • Ime: Dona
  • Pasmina: Mješanac
  • Spol: Cura
  • Rođendan: 22.07.2008.

Datum udomljenja: 23.07.2019.


Smiješak za dom

+385 99 722 5037
+385 98 856 964

smijesakzadom@gmail.com

Izbornik

Društvene mreže